Sharisha

Alignement: Evil
Class: unknown
Age: unknown

Ook wel: Lord Malrikus

De groep redde haar uit een mysterieuze gevangenschap. In dank voor haar bevrijding, herstelde ze Radovir en Maladik van hun (constitutie damage) verwondingen en herrees zij Question Mark uit de dood. Nadat zij met de groep uit deze mysterieuze gevangenis was ontsnapt via een magische portal, verbleef ze een aantal dagen in Silver Harvest.

Toen de groep een aantal weken later voor haar verscheen met het lichaam van de gestorven Avoloth Blooddrinker besloot zij hen te helpen. In ruil voor het tot leven wekken van Avoloth Blooddrinker moest de groep een magisch zwaard uit een ruin onder Silver Harvest halen.
Dit magische zwaard, die extreem groot bleek te zijn, werd door de barbaar Tywar uit een zee van vuur gehaald en aan Sharisha overgedragen.

Om Sharisha te danken voor het raisen van Question Mark begon de groep het terugvinden van de artifact, Bracers of Rulership. Toen de groep de sunken citadel vonden in het grote meer. Moesten zijn de Corrupted Mythal, ooit opgeworpen door de Elven en Moradinners (dwarfs die morradin aanhangen en good zijn) om de evil outsiders binnen te houden, ontmantelen. Toen de groep uiteindelijk in de grote troonzaal de kern van de mythal begonnen te breken kwam er zoveel pure magie vrij dat de oude draak, Whiibre Slosloohu, als skeleton geraised werd. Een epische battle volgende waarbij de groep als overwinnaars uit de strijd kwamen.

Sharisha liet toen haar ware aard zien en liet de illusie van mens van haar afgeleiden. En fief, met hulp van haar nieuwe bracers, de citadel terug in zijn oude staat. Vliegend en brandend boven het meer (pete’s lake?).

Known ex-lovers:
Tywar

Equipment:
- Groot magisch vuurzwaard.
- Bracers (artifact)

Sharisha

Holy Realm Nakur